Επαγγελματική Ιστοσελίδα / Ιστότοπος

Η απόκτηση επαγγελματικής ιστοσελίδας είναι πλέον απαραίτητη

Μια ιδέα που θα γίνει η ιστοσελίδα σου Ξέρεις τί πραγματικά χρειάζεσαι;

Στην σημερινή εποχή με την άνοδο της τεχνολογίας και την καθημερινή είσοδο του ιντερνέτ στην ζωή όλο και περισσότερων ανθρώπων, είναι πλέον πασίγνωστο πόσο θετική επίδραση μπορεί να έχει η παρουσία της επιχείρησή σας στο διαδίκτυο.

Είναι φυσικό λοιπόν να θέλεις και εσύ όπως οι περισσότερες επιχειρήσεις και οργανισμοί μια ιστοσελίδα. Κάτι που πιθανώς να μην γνωρίζεις όμως, είναι πως, όπως σε όλα τα άλλα προϊόντα και εργαλεία, έτσι και στην διαδικτυακή παρουσία υπάρχουν πολλές ποιότητες και επίπεδα και δεν υπάρχει μια λύση που να είναι συμβατή με όλους.

Χωρίς να υπάρχει εξειδικευμένη γνώση από τις περισσότερες επιχειρήσεις στον συγκεκριμένο τομέα είναι εύλογο να αναρωτηθεί κανείς: Τελικά πόσοι παίρνουν αυτό που πραγματικά χρειάζονται;

Get What you Really Need
Εύκολα, γρήγορα, οικονομικά, πληροφορήστε το ευρύ κοινό για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας μέσω της ιστοσελίδα σας

Μια Επαγγελματική Ιστοσελίδα Αυξάνει τους Πελάτες του Φυσικού Καταστήματός σας ή της Επιχείρησής σας

Πολλοί ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, πιστεύουν πως η επιχείρησή τους δεν μπορεί να επωφεληθεί από την κατασκευή μιας ιστοσελίδας ή ότι ένας ιστότοπος δεν μπορεί να καλυφθεί από τον προϋπολογισμό τους. Πολλοί επίσης, λανθασμένα θεωρούν ότι, επειδή η επιχείρησή τους δεν έχει άμεση σχέση με τους υπολογιστές και το internet, μία παρουσία στο διαδίκτυο δεν μπορεί να αυξήσει τα έσοδα τους. Φυσικά, αυτό δεν ισχύει.

Γιατί Πρέπει να Αποκτήσω Μία Επαγγελματική Σελίδα για την Επιχείρηση ή το Κατάστημά μου;

Η Παρουσία Μέσω Internet Προσδίδει Αξιοπιστία στην Επιχείρησή Σας

Όταν κάποιος θέλει να αναζητήσει ένα προϊόν ή μία υπηρεσία, που απευθύνεται άμεσα; Όλοι μας πλέον έχουμε μία κινητή συσκευή στην τσέπη μας, ή στην τσάντα μας. Μάλιστα, δεν πηγαίνουμε πουθενά χωρίς αυτήν. Η συντριπτική πλειονότητα αυτών των κινητών συσκευών έχει πρόσβση στο διαδίκτυο (3G - 4G) ακόμη και όταν βρισκόμαστε εν κινήσει , 24 ώρες το 24ωρο. Σήμερα, όλο και περισσότεροι καταναλωτές χρησιμοποιούν το διαδίκτυο για να ψάξουν για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που χρειάζονται.

Η επιχείρηση σας θα αποκτήσει αξιοπιστία έχοντας μια ιστοσελίδα. Χωρίς ιστοσελίδα, οι πιθανοί σας πελάτες θα απευθυνθούν σε εκείνους τους ανταγωνιστές σας που έχουν.

Εάν από την άλλη έχετε ήδη μια ιστοσελίδα αλλά είναι κακοφτιαγμένη, το να την ανασχεδιάσετε επαγγελματικά θα προσφέρει στην επιχείρησή σας μια επαγγελματική εικόνα που θα εμπνεύσει ακόμη πιο μεγάλη αξιοπιστία και εμπιστοσύνη.

Για τις επιχειρήσεις οι οποίες δεν έχουν φυσικό κατάστημα, η δημιουργία μιας ιστοσελίδας είναι ιδιαιτέρως επικερδές μιας και δεν έχετε μια φυσική βιτρίνα για να προωθήσετε τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας.

Προβολή Δουλειάς, Δραστηριοτήτων και Υπηρεσιών Σας Στο Ευρύ Κοινό

Όποια κι αν είναι η φύση της επιχείρησής σας, μια ιστοσελίδα είναι το καλύτερο μέρος για να προβάλλετε τη δουλειά σας. Συμπεριλαμβάνοντας ένα portfolio ή μια γκαλερί εικόνων, συστάσεις σχετικές με τη δουλειά σας, σχόλια (testimonials) άλλων, κ.α, μπορείτε να παρουσιάσετε αυτό που κάνει την επιχείρησή σας μοναδική, να αποκτήσει κύρος και να εμπνεύσει αξιοπιστία.

Διαθέσιμοι 24/7 Χωρίς Να Ενοχλείστε

Κοινώς...ο ιστότοπος θα δουλεύει για εσάς εικοσιτέσσερεις ώρες το εικοσιτετράωρο, 365 μέρες το χρόνο. Μια ιστοσελίδα είναι προσβάσιμη τόσο στους τακτικούς όσο και στους δυνητικούς σας πελάτες χωρίς διακοπή, παρέχοντάς τους την ευκολία να αξιολογήσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας όταν το κατάστημα ή το γραφείο σας είναι κλειστό. Με τους σύγχρονους πολυάσχολους τρόπους ζωής, αυτό αποτελεί ένα εξαιρετικό σημείο πώλησης όταν αποφασίζεται μια συναλλαγή.

Εξοικονόμηση Χρόνου

Η παροχή πληροφοριών στους πελάτες σας απαιτεί χρόνο, είτε είναι μέσω τηλεφώνου, κατά πρόσωπο, σε ένα φυλλάδιο ή μέσω emails. Με την κατασκευή ενός διαδικτυακού καταλόγου μπορείτε να παρέχετε πολλές πληροφορίες για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας.

Μόλις η ιστοσελίδα σας τεθεί σε λειτουργία, είναι διαθέσιμη στους πελάτες σας επ’ αόριστον, εξοικονομώντας σας χρόνο. Προκειμένου να κάθεστε και να γράφετε επί ώρες διάφορα email προκειμένου να ενημερώσετε κάποιον ενδιαφερόμενο για τις υπηρεσίες σας, μπορείτε απλά να του στείλετε ένα συγκεκριμένο link από την ιστοσελίδα σας και να τον κατευθλυνετε εκεί προκειμένου να ενημερωθεί σχετικώς, τόσο διαβάζοντας όσο και μέσω οπτιακουστικών μέσων (multimedia).

Συνεχή Ενημέρωση Πελατών - Εύκολα, Γρήγορα, Άμεσα

Θεωρείστε την δημιουργία της ιστοσελίδας σας ως το διαδικτυακό σας φυλλάδιο ή κατάλογο. Είναι πολύ πιο εύκολο, γρήγορο και πιο οικονομικό, να ενημερώσετε τις πληροφορίες για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας στην ιστοσελίδα σας παρά σε έντυπο υλικό, κάνοντάς το έτσι έναν αποτελεσματικό τρόπο ενημέρωσης των πελατών σας για την άφιξη νέων προϊόντων, επερχόμενες εκδηλώσεις, ειδικές προσφορές, ή οποιεσδήποτε νέες υπηρεσίες που πλέον προσφέρετε.

Σε αντίθεση με τις εκτυπωμένες διαφημίσεις που γρήγορα καθίστανται ανεπίκαιρες, η ιστοσελίδα σας μπορεί να παρέχει τρέχουσες πληροφορίες και νέα.

Εξοικονόμηση Χρημάτων

Ως ένας ιδιοκτήτης επιχείρησης πιθανόν να θεωρείτε ότι δεν μπορείτε να έχετε την πολυτέλεια μιας επαγγελματικής ιστοσελίδας. Η αλήθεια είναι ότι δεν γίνεται να μην έχετε αυτή την πολυτέλεια ιδιαίτερα στην εποχή της τεχνολογικής αιχμής στην οποία ζούμε. Παρόλο που το κόστος του σχεδιασμού μιας ιστοσελίδας ποικίλει, μια ιστοσελίδα για μια μικρή επιχείρηση μπορεί γενικά να κοστίσει φθηνά.

Αν συγκρίνουμε το κόστος κατασκευής ιστοσελίδας με το κόστος μιας διαφήμισης σε εφημερίδα, εάν αναλογιστείτε την πιθανή αγορά που μπορείτε να προσεγγίσετε με μια ιστοσελίδα, είναι ένας τρόπος χαμηλού κόστους για να προωθήσετε την επιχείρησή σας.

Με βελτιστοποίηση για τις μηχανές αναζήτησης (Search Engine Optimization SEO) μπορείτε να επιτύχετε υψηλή θέση στα αποτελέσματα αναζήτησης του Google, που μεταφράζεται σε δωρεάν επισκεψιμότητα χωρίς χρήση διαφημίσεων.

Responsive Web Design

Responsive σημαίνει ανταποκρίσιμος, δηλαδή περιγράφει κάτι το οποίο προσαρμόζεται στο περιβάλλον στο οποίο βρίσκεται

Η Χρήση Κινητών Αυξάνεται Ραγδαία

Η χρήση του mobile web αναπτύσσεται με εξαιρετικά γρήγορους ρυθμούς, πράγμα που παρουσιάζει τεράστιες ευκαιρίες. Μία ιστοσελίδα που δεν είναι φτιαγμένη για χρήση και απόδοση σε συσκευές κινητών, αφήνει ένα τεράστιο ποσοστό ευκαιριών, να πάει χαμένο. Τα επαγγελματικά και ανταποκρίσιμα custom made σχέδιά μας (responsive web design), παρέχουν εξαιρετικά αποτελέσματα για χρήστες υπολογιστών και κινητών.

Ακόμη, ο ανταγωνισμός είναι πολύ υψηλός, και επομένως κάθε λεπτομέρεια που αποδίδει και ανταποκρίνεται στα σχεδιαστικά δεδομένα της εποχής είναι πολύ σημαντική. Η νέα λοιπόν ανάγκη που έχει δημιουργηθεί για όλες τις ιστοσελίδες, εν ενεργεία ή υπό κατασκευή είναι ο responsive σχεδιασμός.

Τι Σημαίνει Responsive Σχεδιασμός;

Η λέξη responsive σημαίνει ανταποκρίσιμος, δηλαδή περιγράφει κάποιον ο οποίος προσαρμόζεται στο περιβάλλον στο οποίο βρίσκεται κάθε φορά και ανταποκρίνεται με επιτυχία στις αλλαγές, στις οποίες υποβάλλεται. Αυτή ακριβώς είναι και η έννοια του responsive για το σχεδιασμό ιστοσελίδων.

Επομένως, μια ιστοσελίδα θεωρείται responsive όταν τα περιεχόμενά της μπορούν να προσαρμόζονται ανάλογα σε κάθε χρήστη και με κάθε τρόπο με τον οποίο μπορεί κάποιος να τις επισκεφτεί.

Ένα από τα πιο δημοφιλή παραδείγματα είναι το μέγεθος της οθόνης της συσκευής που χρησιμοποιείται για τη σύνδεση στο διαδίκτυο. Όπως είναι γνωστό, το σερφάρισμα από το διαδίκτυο δεν είναι πλέον προνόμιο αποκλειστικά των ηλεκτρονικών υπολογιστών. Τα κινητά τηλέφωνα και τα tablets αποκτούν συνεχώς περισσότερη φήμη και επιλέγονται συχνότερα για την περιήγηση σε ιστοσελίδες, λόγω της ευκολίας και της χρηστικότητας που παρουσιάζουν.

Τα δεδομένα που απαρτίζουν την ιστοσελίδα θα πρέπει να προσαρμόζονται ακόμα και στις πολύ μικρές οθόνες, χωρίς να αλλοιώνεται το περιεχόμενό τους ή να παραλείπονται πληροφορίες. Τα παλαιότερα χρόνια δεν υπήρχε τέτοια ανάγκη για responsive σχεδιασμό, όμως τη σημερινή εποχή είναι επιτακτική και απαραίτητη προϋπόθεση για κάθε ιστοσελίδα.

Ένα επιπλέον πλεονέκτημα των responsive website designs είναι ότι είναι σαν να έχουμε "δύο στο πακέτο του ενός"

Γιατί να Επιλέξω Responsive Σχεδιασμό;

Όπως είναι απόλυτα φυσιολογικό, ο κυριότερος λόγος για τον οποίο μια ιστοσελίδα απαιτείται να είναι responsive, είναι η ικανοποίηση και η διευκόλυνση προς τους χρήστες που την επισκέπτονται.

Όσο πιο εύκολα προσβάσιμη είναι η σελίδα, τόσο μεγαλύτερη ανταπόκριση θα έχει από τους χρήστες που συνδέονται σε αυτή. Αυτό, βέβαια, ωφελεί στην αύξηση της επισκεψιμότητας και στη βελτίωση της ιστοσελίδας. Είναι απόλυτα φυσιολογικό, όταν οι χρήστες δεν έχουν τη δυνατότητα να δουν σε κανονική μορφή μια ιστοσελίδα όταν εισέρχονται από το κινητό τηλέφωνό τους ή το tablet τους, να επιλέγουν κάποια άλλη ιστοσελίδα για να καλύψουν τις ανάγκες τους.

Οικονομικότερη Λύση, Ανταγωνιστικό Αποτέλεσμα

Ένα επιπλέον πλεονέκτημα των responsive website designs είναι ότι είναι σαν να έχουμε "δύο στο πακέτο του ενός". Μέχρι πρότινος, αν κάποιος επιθυμούσε να έχει παρουσία στο διαδίκτυο και μέσω website που να λειτουργεί σωστά και σε υπολογιστή (desktop computer) και σε κινητές συσκευές (mobile, tablet κ.α.), έπρεπε να έχει δύο διαφορετικές και ανεξάρτητες πλατφόρμες. Συνεπώς, χρειαζόνταν να προγραμματιστεί άλλος ιστότοπος για κινητά και άλλος για σταθερούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Με η σειρά του, αυτό σήμαινε ότι αυξανόταν το κόστος κατασκευής ιστότοπου.

Με την τεχνολογία του responsive πλεόν, διατηρούμε και αναπτύσσουμε την ίδια φιλοσοφία των ιστότοπών μας για όλες τις μορφές συσκευών. Η ανάπτυξη των ιστοσελίδων με responsive web design μας δίνει τη δυνατότητα να εξελίσσουμε τις ιστοσελίδες αλλά και τις web εφαρμογές ταυτόχρονα, με λιγότερο κόστος και σε λιγότερο χρόνο.

Δείτε τα Case Studies μας

Μάθετε περισότερα σχετικά με την Κατασκευή Ιστοσελίδων