Web Apps

Μήπως ήρθε ο καιρός να αποκτήσετε app για την επιχείρησή σας;
όλο και περισσότεροι χρήστες έχουν πρόσβαση στο internet από το κινητό τους τηλέφωνο

Τα Mobile Apps θα σας Βοηθήσουν Πραγματικά

Έρευνες σε διεθνές επίπεδο δείχνουν ότι όλο και περισσότεροι χρήστες έχουν πρόσβαση στο internet από το κινητό τους τηλέφωνο. Σύντομα αυτοί που θα επισκέπτονται το ηλεκτρονικό σας κατάστημα ή την εταιρική σας ιστοσελίδα μέσω κινητού τους τηλεφώνου θα αποτελούν την πλειοψηφία.

Για να πετύχετε το καλύτερο αποτέλεσμα αποδοτικότητας, το ηλεκτρονικό σας κατάστημα (e-shop) ή η εταιρική σας ιστοσελίδα θα πρέπει να έχει είτε έκδοση (mobile version) για κινητά τηλέφωνα (smart phones), είτε μία εξειδικευμένη εφαρμογή (iPhone / Android Application).

Στην Orismos.gr μπορούμε να σχεδιάσουμε μαζί σας το iPhone ή Android native application. Έχοντας (εφαρμογή για smart phones) iPhone Application ή/και Android Application βελτιώνεται η εμπειρία του χρήστη που επισκέπτεται το ηλεκτρονικό σας κατάστημα ή την εταιρική σας ιστοσελίδα αναβαθμίζοντας συγχρόνως την εικόνα επιχείρησή σας.

Αν νομίζετε ότι τα apps των κινητών είναι αποκλειστικά και μόνο για τις μεγάλες εταιρίες και για interactive εφαρμογές, κάνετε λάθος. Όλο και περισσότερες μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις ακολουθώντας την "κινητή τάση", αρχίζουν να κατανοούν ότι μια αποτελεσματική στρατηγική προβολής και προώθησης της επιχείρησης ή δουλειάς τους περιλαμβάνει πολύ περισσότερα από απλώς έναν ιστότοπο που να είναι mobile friendly.

Οι επιχειρήσεις αυτές βλέπουν μπροστά, πηγαίνοντας το marketing της δουλειάς τους στο επόμενο επίπεδο.

Σε περίπτωση που δεν είσαστε ακόμα βέβαιοι γιατί κάποιος θα ήθελε να δημιουργήσει τη δική του κινητή πλατφόρμα, σας παραθέτουμε τα κύρια οφέλη της μετάβασης σε αυτό το μονοπάτι νωρίτερα και όχι αργότερα.

Να Είσαστε Ορατοί στους Πελάτες Ανά Πάσα Στιγμή

Οι στατιστικές δείχνουν ότι ο μέσος Έλληνας ξοδεύει περισσότερο από δύο ώρες την ημέρα στην κινητή συσκευή του. Ενώ ίσως μόνο μια χούφτα των εφαρμογών κάνουν το μεγαλύτερο μέρος αυτής της συνολικής χρήσης, αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι κάθε χρήστης πρέπει να ξεκλειδώσει, να κυλίσει, και να σαρώσει τη συσκευή του για να μεταβεί στις εφαρμογές που ψάχνει. Το να βρίσκεστε "στη μέση του δρόμου του" όταν ψάχνει να βρει στο κινητό του μία εφαρμογή για να την ανοίξει, μπορεί να είναι ένα πλεονέκτημα για την εταιρεία σας, καθώς το μυαλό μας ασυναίσθητα καταγράφει κάθε εικόνα και κείμενο (ή καλοσχεδιασμένο εικονίδιο app!) το οποίο συναντάμε στο δρόμο μας - έστω και αν αυτό συμβαίνει χωρίς να το αντιληφθόυμε.

Δημιουργήστε Ένα Άμεσο Κανάλι Marketing

Οι εφαρμογές εξυπηρετούν πολλές λειτουργίες: μπορούν να παρέχουν γενικές πληροφορίες, προβολή νέων, τιμές, λειτουργίες αναζήτησης, τροφοδοσίες ειδήσεων και πολλά άλλα.

Branding και Αναγνώριση

Μία εφαρμογή κινητών για την επιχείρησή σας μπορεί να συμβάλει σημαντικά στην αναγνωρισιμότητα της μάρκας σας, του λογότυπου και της εταιρίας σας.

Ξεχωρίστε από τον Ανταγωνισμό

Αυτές τις μέρες τα apps κινητών σε επίπεδο μικρών επιχειρήσεων εξακολουθούν να είναι σπάνιες, και αυτό είναι το σημείο στο οποίο μπορείτε να κάνετε ένα άλμα μπροστά από τους ανταγωνιστές σας. Γίνετε οι πρώτοι στο χώρο σας για να προσφέρετε μια εφαρμογή για κινητά για τους πελάτες σας

Βασικά Χαρακτηριστικά Mobile Applications

Δυναμική Ανανέωση Περιεχομένων

Οι mobile εφαρμογές που κατασκευάζουμε συνοδεύονται συνήθως από Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου για να έχετε τον πλήρη έλεγχο των δεδομένων που σερβίρονται από την εφαρμογή σας. Οι εφαρμογές συνδέονται με τρόπο ασφαλή με αυτό το σύστημα για να αντλήσουν όλες τις ενημερωμένες πληροφορίες που χρειάζονται για την λειτουργία τους. Σε περίπτωση που διαθέτετε ήδη κάποιο Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου ή άλλο backoffice σύστημα μπορούμε να διασυνδεθούμε με αυτό αρκεί να παρέχουν οι κατασκευαστές του κατάλληλα web services.

Offline Λειτουργία

Προκειμένου να γίνει εξοικονόμηση στην χρήση του δικτύου δεδομένων αποθηκεύουμε τοπικά στην συσκευή δεδομένα που αντλούνται κατά την σύνδεση σε δίκτυο WiFi ώστε να υποστηρίζεται και η offline λειτουργία.

Location Based Services

Κάνουμε χρήση του GPS του τηλεφώνου προκειμένου κάθε χρήστης της εφαρμογής να βλέπει πληροφορίες (χάρτες, προϊόντα, προσφορές, σημεία πώλησης κλπ) σχετικές με την τρέχουσα θέση του.

Custom Design

Κάθε εφαρμογή είναι μοναδικά σχεδιασμένη ώστε να συνάδει με την εικόνα (branding) της επιχείρησης σας. Οι εφαρμογές σχεδιάζονται με τέτοιον τρόπο ώστε να διατηρούν τα στοιχεία της εικαστικής τους ταυτότητας ανεξαρτήτως συσκευής: Android τηλέφωνα & tablets, iPhone, iPad, Windows Phone. Ο σχεδιασμός γίνεται με γνώμονα το usability και την καλύτερη αξιοποίηση του διαθέσιμου χώρου σε κάθε οθόνη.

Push Notifications

Υποστηρίζουμε την αποστολή push notifications σε όλες τις συσκευές βάσει αυτόματων μηχανισμών που ενεργοποιούνται με τις επιλογές του χρήστη ή σύμφωνα με τον δικό σας χρονοπρογραμματισμό.

Χρήση Δυνατοτήτων Συσκευής

Κάνουμε χρήση των εγγενών δυνατοτήτων της κάθε συσκευής όπως την κάμερα, το ημερολόγιο, τις επαφές, το GPS, το accelerometer.

Στατιστικά Χρήσης

Μπορούμε να παράγουμε αναφορές ανάλογα με τα στοιχεία χρήσης που θέλετε να παρακολουθείτε στην εκάστοτε εφαρμογή όπως πόσες φορές ανοίχθηκε η εφαρμογή, αναγνώσεις άρθρων, αναπαραγωγή video, πλήθος likes, προσθήκη στα favorites κ.α.

Δείτε τα Case Studies μας

Μάθετε περισότερα σχετικά με την Κατασκευή Ιστοσελίδων