Κατασκευή E-Shop

e-shop χωρίς περιορισμούς, κατασκευασμένο στα δικά σας μέτρα

Τι είναι αυτό που κάνει τους διαδικτυακούς επισκέπτες να αγοράσουν τα προϊόντα σου;

Ίσως έχεις παρατηρήσει στο παρελθόν δύο παρόμοια μαγαζιά το ένα δίπλα στο άλλο με την διαφορά ότι το ένα είναι γεμάτο και έχει ουρά κόσμο απ' έξω ενώ το διπλανό είναι άδειο. Έχεις αναρωτηθεί ποτέ γιατί συμβαίνει αυτό;

Η απάντηση είναι πολύ απλή. Το γεμάτο μαγαζί έχει ανακαλύψει αυτό που ελκύει και πουλάει στον πελάτη ενώ το άδειο μαγαζί ακόμα ψάχνει να βρει τις απαντήσεις. Χωρίς να μας προκαλεί εντύπωση, το ίδιο συμβαίνει και με τις ιστοσελίδες.

Ας υποθέσουμε πως έχεις την καλύτερη στρατηγική του ιντερνέτ και συρρέουν χιλιάδες αγοραστές στην ιστοσελίδα σου καθημερινά. Τί όφελος θα είχε αν κανείς δεν αγοράζει τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σου, ενώ σελίδες ανταγωνιστών σου από δίπλα πουλάνε περίφημα;

Η επισκεψιμότητα από μόνη της δεν είναι αρκετή για την επιτυχία της ιστοσελίδας σου. Πρέπει να είναι αρκετά εύχρηστη και να μεταφέρει τα σωστά μηνύματα που θα πείσουν τον επισκέπτη να κάνει δουλειά μαζί σου. Πώς μπορείς να διασφαλίσεις, όμως, ότι η σελίδα σου είναι κατάλληλα κατασκευασμένη για να προσελκύσει τους επισκέπτες να αγοράσουν αυτό που τους προσφέρεις;

Effective Web Design which Sells
Η επιτυχία ενός e-shop έγκειται στο να μεταφέρει το φυσικό σας κατάστημα στο διαδίκτυο αυξάνοντας παράλληλα το πελατολόγιο

Το Φυσικό Κατάστημά σας στο Διαδίκτυο

Ένα e-shop δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από ένα φυσικό κατάστημα. Η κατασκευή e-shop θα πρέπει να επιτυγχάνει ακριβώς αυτό: να μεταφέρει το φυσικό σας κατάστημα στο διαδίκτυο. Δεν υπάρχει αμφιβολία πως η αποτελεσματική κατασκευή e-shop πρέπει να αναδεικνύει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και τη δυναμική της επιχείρησής σας, έτσι ώστε να έχετε την εκτιμώμενη αύξηση πωλήσεων.

Κατασκευή E-Shop με One-Page Checkout

Αφού ο πελάτης σας προσθέσει ένα προϊόν στο καλάθι του, θέλετε να μπορεί να ολοκληρώσει την παραγγελία του εύκολα και γρήγορα. Πριν το μετανιώσει. Και σίγουρα, δεν πρέπει να είναι η διαδικασία της αγοράς δύσκολη, γιατί κάτι τέτοιο μπορεί να τον οδηγήσει στην διακοπή της διαδικασίας αγοράς.

Στην ORISMOS IT δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην ευκολία της αγοράς και γι'αυτό το λόγο έχουμε αναπτύξει για τα e-shop των πελατών μας διαδικασία ολοκλήρωσης σε μία σελίδα (One Page Checkout).

Στο checkout κάθε λεπτομέρεια κάνει διαφορά. Αν και κάθε e-shop έχει διαφορετικές ανάγκες και οι χρήστες του ανταποκρίνονται διαφορετικά, ξεκινάμε από ένα υψηλό επίπεδο απόδοσης βασισμένο στην προηγούμενη εμπειρία και το βελτιώνουμε σε βάθος χρόνου δοκιμάζοντας και μετρώντας τι αποδίδει καλύτερα.

Κατασκευή E-Shop με Custom Ανάπτυξη Χωρίς Περιορισμούς

Η ομάδα μας δεν περιορίζεται από έτοιμα template ή μηχανισμούς. Έχει την εμπειρία και την ικανότητα να αναπτύξει οποιαδήποτε εμφάνιση και οποιαδήποτε λειτουργικότητα πάνω στο e-shop σας ώστε να πετύχετε αυτό που θέλετε όχι στο περίπου, αλλά στο 100%.

E-shop Modules (add-ons) για το Ηλεκτρονικό Κατάστημα

Στην Orismos IT αναπτύσσουμε κατά παραγγελία Modules σύμφωνα με τις ανάγκες που μπορεί να προκύψουν σε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα και τις ιδιαιτερότητες που έχουν τα προϊόντα που θα εμπορεύεται το ηλεκτρονικό κατάστημα της επιχείρησής σας.

Η Orismos IT στην προσπάθειά της να δημιουργήσει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στα ηλεκτρονικά καταστήματα των συνεργατών της έναντι των υπολοίπων ηλεκτρονικών καταστημάτων που υπάρχουν στην αγορά αναπτύσσει συνεχώς νέες καινοτόμες σειρές από εξειδικευμένα πρόσθετα εργαλεία (Modules).

Όλα τα e-shop Modules που αναπτύσσουμε για τους πελάτες μας, παρέχονται με εγγύηση καλής λειτουργίας και τεχνικής υποστήριξης εφόρου λειτουργίας του ηλεκτρονικού καταστήματος.

Τα Modules συνήθως (συχνά αναφέρονται και ως addons ή σε κάποιες περιπτώσεις είναι γνωστά και ως plug-in) δεν περιέχονται στην βασική έκδοση της εφαρμογής του ηλεκτρονικού καταστήματος και η εγκατάστασή τους επιβαρύνεται με επιπλέον κόστος.

Στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, ένα plug-in (ή module) είναι ένα σύνολο στοιχείων λογισμικού που προσθέτει ειδικές ικανότητες σε μια μεγαλύτερη εφαρμογή λογισμικού. Αν υποστηρίζεται, τα eshop modules επιτρέπουν την προσαρμογή της λειτουργικότητας της αίτησης. Για παράδειγμα, τα addons που χρησιμοποιούνται συνήθως σε προγράμματα περιήγησης στο Web για να παίξει βίντεο, σάρωση για ιούς, και να εμφανίσει τους νέους τύπους αρχείων. Γνωστα παραδείγματα modules είναι το Adobe Flash Player, QuickTime, και η Microsoft-Silverlight.

Ασφάλεια

Όλες οι συναλλαγές με πιστωτικές κάρτες πραγματοποιούνται στο ασφαλές περιβάλλον των τραπεζών.

Διασυνδέοντας το ηλεκτρονικό σας κατάστημα με μία από τις διαθέσιμες τράπεζες έχετε τη δυνατότητα όταν οι πελάτες σας πραγματοποιούν αγορές από ηλεκτρονικό σας κατάστημα να σας πληρώνουν με ασφάλεια με πιστωτικές κάρτες.

Επίσης σε όλα μας τα ηλεκτρονικά καταστήματα εγκαθιστούμε πρωτόκολλο ασφαλείας SSL (Secure Socket Layer) με κωδικοποίηση 256Bit τόσο στην περιοχή των πελατών όσο και στη περιοχή του διαχειριστή του καταστήματος.

Responsive Web Design

Η ανάπτυξη ιστοσελίδων είναι μία λειτουργία που εξελίσσεται με ραγδαίους ρυθμούς

Η Χρήση Κινητών Αυξάνεται Ραγδαία

Η χρήση του mobile web αναπτύσσεται με εξαιρετικά γρήγορους ρυθμούς, πράγμα που παρουσιάζει τεράστιες ευκαιρίες. Μία ιστοσελίδα που δεν είναι φτιαγμένη για χρήση και απόδοση σε συσκευές κινητών, αφήνει ένα τεράστιο ποσοστό ευκαιριών, να πάει χαμένο. Τα επαγγελματικά και ανταποκρίσιμα custom made σχέδιά μας (responsive web design), παρέχουν εξαιρετικά αποτελέσματα για χρήστες υπολογιστών και κινητών.

Ακόμη, ο ανταγωνισμός είναι πολύ υψηλός, και επομένως κάθε λεπτομέρεια που αποδίδει και ανταποκρίνεται στα σχεδιαστικά δεδομένα της εποχής είναι πολύ σημαντική. Η νέα λοιπόν ανάγκη που έχει δημιουργηθεί για όλες τις ιστοσελίδες, εν ενεργεία ή υπό κατασκευή είναι ο responsive σχεδιασμός.

Τι Σημαίνει Responsive Σχεδιασμός;

Η λέξη responsive σημαίνει ανταποκρίσιμος, δηλαδή περιγράφει κάποιον ο οποίος προσαρμόζεται στο περιβάλλον στο οποίο βρίσκεται κάθε φορά και ανταποκρίνεται με επιτυχία στις αλλαγές, στις οποίες υποβάλλεται. Αυτή ακριβώς είναι και η έννοια του responsive για το σχεδιασμό ιστοσελίδων.

Επομένως, μια ιστοσελίδα θεωρείται responsive όταν τα περιεχόμενά της μπορούν να προσαρμόζονται ανάλογα σε κάθε χρήστη και με κάθε τρόπο με τον οποίο μπορεί κάποιος να τις επισκεφτεί.

Ένα από τα πιο δημοφιλή παραδείγματα είναι το μέγεθος της οθόνης της συσκευής που χρησιμοποιείται για τη σύνδεση στο διαδίκτυο. Όπως είναι γνωστό, το σερφάρισμα από το διαδίκτυο δεν είναι πλέον προνόμιο αποκλειστικά των ηλεκτρονικών υπολογιστών. Τα κινητά τηλέφωνα και τα tablets αποκτούν συνεχώς περισσότερη φήμη και επιλέγονται συχνότερα για την περιήγηση σε ιστοσελίδες, λόγω της ευκολίας και της χρηστικότητας που παρουσιάζουν.

Τα δεδομένα που απαρτίζουν την ιστοσελίδα θα πρέπει να προσαρμόζονται ακόμα και στις πολύ μικρές οθόνες, χωρίς να αλλοιώνεται το περιεχόμενό τους ή να παραλείπονται πληροφορίες. Τα παλαιότερα χρόνια δεν υπήρχε τέτοια ανάγκη για responsive σχεδιασμό, όμως τη σημερινή εποχή είναι επιτακτική και απαραίτητη προϋπόθεση για κάθε ιστοσελίδα.

Όσο οι ανάγκες των ιστοσελίδων αυξάνονται, τόσο οι απαιτήσεις προς τους δημιουργούς τους γίνονται εντονότερες

Γιατί να Επιλέξω Responsive Σχεδιασμό;

Όπως είναι απόλυτα φυσιολογικό, ο κυριότερος λόγος για τον οποίο μια ιστοσελίδα απαιτείται να είναι responsive, είναι η ικανοποίηση και η διευκόλυνση προς τους χρήστες που την επισκέπτονται.

Όσο πιο εύκολα προσβάσιμη είναι η σελίδα, τόσο μεγαλύτερη ανταπόκριση θα έχει από τους χρήστες που συνδέονται σε αυτή. Αυτό, βέβαια, ωφελεί στην αύξηση της επισκεψιμότητας και στη βελτίωση της ιστοσελίδας. Είναι απόλυτα φυσιολογικό, όταν οι χρήστες δεν έχουν τη δυνατότητα να δουν σε κανονική μορφή μια ιστοσελίδα όταν εισέρχονται από το κινητό τηλέφωνό τους ή το tablet τους, να επιλέγουν κάποια άλλη ιστοσελίδα για να καλύψουν τις ανάγκες τους.

Οικονομικότερη Λύση, Ανταγωνιστικό Αποτέλεσμα

Ένα επιπλέον πλεονέκτημα των responsive website designs είναι ότι είναι σαν να έχουμε "δύο στο πακέτο του ενός". Μέχρι πρότινος, αν κάποιος επιθυμούσε να έχει παρουσία στο διαδίκτυο και μέσω website που να λειτουργεί σωστά και σε υπολογιστή (desktop computer) και σε κινητές συσκευές (mobile, tablet κ.α.), έπρεπε να έχει δύο διαφορετικές και ανεξάρτητες πλατφόρμες. Συνεπώς, χρειαζόνταν να προγραμματιστεί άλλος ιστότοπος για κινητά και άλλος για σταθερούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Με η σειρά του, αυτό σήμαινε ότι αυξανόταν το κόστος κατασκευής ιστότοπου.

Με την τεχνολογία του responsive πλεόν, διατηρούμε και αναπτύσσουμε την ίδια φιλοσοφία των ιστότοπών μας για όλες τις μορφές συσκευών. Η ανάπτυξη των ιστοσελίδων με responsive web design μας δίνει τη δυνατότητα να εξελίσσουμε τις ιστοσελίδες αλλά και τις web εφαρμογές ταυτόχρονα, με λιγότερο κόστος και σε λιγότερο χρόνο.

Δείτε τα Case Studies μας

Μάθετε περισότερα σχετικά με την Κατασκευή Ιστοσελίδων