Επεξεργασία Βίντεο & Ήχου - Video & Sound Editing

video editing με λογισμικά αιχμής
video σε ανάλυση μέχρι και 4K

Βίντεο Μοντάζ

To πιο εύκολο είναι πλέον να καταγράψουμε στιγμές της καθημερινότητας μας σε video, καθώς σχεδόν όλοι, έχουν στο χέρι/τσέπη, μια συσκευή κινητού τηλεφώνου, τα οποία διαθέτουν πλέον ισχυρές ψηφιακές κάμερες.

Αυτά τα βίντεο, μπορουμε να τα αποθηκεύουμε, είτε στις μεγάλης χωρητικότητας sd κάρτες των συσκευών μας, είτε σε κάποιον αποθηκευτικό χώρο ή ακόμα και να τα στέλνουμε με mail στον εαυτό μας, προκειμένου στην πορεία να τα αποθηκεύσουμε στον υπολογιστή μας.

Από την άλλη, ίσως να θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε ακόμη και αυτά τα βίντεο, παρόλο που προέρχονται από ερασιτεχνικές λήψεις, και για επαγγελματικούς λόγους. Πιθανόν, κάποιο από αυτό το υλικό να έχει τέτοια ανάλυση που θα μας επιτρέπει να το επεξεργαστούμε, προκειμένου να προστεθεί σε μοντάζ άλλου βίντεο.

Η επεξεργασία βίντεο - το οποίο έχει συλληφθεί αναλογικά (π.χ. S-Video, TV-in) ή ψηφιακά (USB, Firewire) - γίνεται με τη χρήση κατάλληλου υλικού και λογισμικού.

Μετά τη σύλληψη, κωδικοποίηση - συμπίεση και αποθήκευση ενός βίντεο σε ψηφιακή μορφή γίνεται η επεξεργασία και διαμόρφωση σε κατάλληλη μορφή για τη χρήση που προορίζεται.

Δείτε δείγματα από video editing πελατών μας

Δείτε ενδεικτικά δείγματα επεξεργασίας βίντεο στο portfolio μας

Μάθετε περισότερα σχετικά με Multimedia