Επεξεργασία Εικόνας - Photo Editing

ο καθοριστικός ρόλος της "πρώτης ματιάς"...μια εικόνα χίλιες λέξεις
οτιδήποτε αναρτάται στο διαδίκτυο, καθίσταται δημόσιο από τη στιγμή που δημοσιοποιείται

Επεξεργασία Φωτογραφιών

Έρευνα του ΜΙΤ ανέδειξε ότι ο ανθρώπινος εγκέφαλος μπορεί να επιτύχει τον τεράστιο άθλο του να επεξεργάζεται μια εικόνα την οποία έχει δει επί μόλις 13 χιλιοστά του δευτερολέπτου (milliseconds).

Οι μελέτες αυτές δείχνουν ότι οι πληροφορίες είναι αρκετό να ρέουν προς μια κατεύθυνση – από τον αμφιβληστροειδή προς τις περιοχές επεξεργασίας των εικόνων του εγκεφάλου – ώστε να ταυτοποιούν έννοιες, χωρίς να χρειάζεται η λήψη πληροφοριών και από άλλες περιοχές του εγκεφάλου. Η συγκεκριμένη ικανότητα χαρίζει στον εγκέφαλο τον χρόνο που χρειάζεται ώστε να αποφασίσει πού να κατευθύνει τα μάτια.

Συνεπώς, αντιλαμβανόμαστε πόσο σημαντικό και καθοριστικό ρόλο παίζει ο συνδυασμός της «πρώτης ματιάς» όταν αυτή συναντά μία άρτια επεξεργασμένη εικόνα.

Οτιδήποτε αναρτάται στο διαδίκτυο, καθίσταται δημόσιο από τη στιγμή που δημοσιοποιείται. Είτε πρόκειται για τον προσωπικό σας λογαριασμό σε social media (Instagram, Facebook, Tweeter κλπ), είτε για χώρους στο internet όπου αναρτάται υλικό για επαγγελματικούς λόγους (ιστοσελίδα, portal κλπ), η σωστή δημοσίευση ψηφιακού υλικού είναι αυτή που θα φέρει θετικές κριτικές και θα ελκύσει και τους δυνητικούς πελάτες στην επιχείρησή σας.

Η ψηφιοποίηση υλικού και δημιουργία ψηφιακού περιεχομένου εξαρτάται από την ύπαρξη των κατάλληλων υποδομών, αλλά και τεχνογνωσίας στο αντικείμενο της ψηφιακής επεξεργασίας ώστε το τελικό παραχθέν υλικό να πληροί τα ζητούμενα ποιοτικά κριτήρια και τεχνικές προδιαγραφές.

Δείτε δείγματα από video editing πελατών μας

Δείτε ενδεικτικά δείγματα φωτογραφίσεων στο portfolio μας

Μάθετε περισότερα σχετικά με Multimedia