Φωτογράφηση - Photography

Η επαγγελματική φωτογράφηση φέρνει επαγγελματικό αποτέλεσμα στον ιστότοπό σας
ο πραγματικός φωτογράφος βλέπει μέσα από το κλείστρο της μηχανής του έναν άλλον κόσμο

Φωτογραφίσεις - Photoshooting

Ένας φωτογράφος φροντίζει η φωτογραφία που θα αποτυπώσει, να έχει προοπτική, να τονίζει το θέμα του κατάλληλα, να είναι διορατικός και να βλέπει μέσα από το κλείστρο της φωτογραφικής του μηχανής έναν άλλον κόσμο. Αναλαμβάνουμε την φωτογράφιση των προϊόντων του καταστήματός σας, για το site σας, ή για οποιαδήποτε άλλη χρήση της φωτογραφίας που θα θέλατε να πραγματοποιήσετε.

Φωτογράφηση Προϊόντων

Η φωτογράφιση προϊόντων αποτελεί ένα ιδιαίτερα δύσκολο και απαιτητικό κομμάτι της φωτογραφίας. Εκτός της ιδιομορφίας του κάθε αντικειμένου-προϊόντος και της διαφορετικής συμπεριφοράς του απέναντι στον φωτισμό (μάτ, γιαλιστερές, υφασμάτινες, μεταλλικές, ξύλινες, γυάλινες, καθρεπτίζουσες επιφάνειες κ.λ.π.), απαιτείται κατάλληλος εξοπλισμός (όπως και λογισμικό), γνώσεις τεχνητού φωτισμού και εμπειρία από τον φωτογράφο προϊόντων όσον αφορά το «στήσιμο» ,αλλά και το τελικό αισθητικό αποτέλεσμα.

Η επαγγελματική φωτογράφιση προϊόντων αποτελεί μονόδρομο. Και ειδικότερα όταν αυτή στοχεύει στην κατασκευή μιας ελκυστικής και ανταγωνιστικής ιστοσελίδας, που συνεπάγεται υψηλής ποιότητας φωτογραφία του προϊόντος.

Φωτογράφηση Επαγγελματικών Χώρων – Καταστημάτων - Εκδηλώσεων

Οι φωτογραφίες, και συγκεκριμένα οι φωτογραφήσεις επαγγελματικών χώρων, συνδυάζουν την επαγγελματική φωτογράφηση με την απόδοση του χαρακτήρα ενός χώρου.

Οι επαγγελματικοί χώροι, πέρα από τις εξωτερικές τους εγκαταστάσεις και την τοποθεσία τους, χρειάζονται και αναλυτικές φωτογραφίες και του εσωτερικού τους χώρου. Μία επαγγελματική φωτογράφηση μπορεί να αναδείξει το εσωτερικό του χώρου, τις παροχές του και την εξυπηρέτηση που προσφέρουν.

Επίσης μπορεί να παρουσιάσει με τον καλύτερο τρόπο τους εσωτερικούς, κοινόχρηστους χώρους ή κάποιες παροχές που προσφέρονται εντός του χώρου αλλά και τους εξωτερικούς χώρους, με την καλύτερη δυνατή ποιότητα! Και επειδή μία εικόνα ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις, οι επαγγελματική φωτογράφηση αποτελεί αναπόσπαστο σημαντικό κομμάτι διαφήμισης για την επιχείρησή σας.

Φωτογράφηση Πορτραίτου

Το πορτραίτο είναι η φωτογράφηση του θέματος που θα δώσει τον χαρακτήρα του προσώπου που φωτογραφίζεται. Η συζήτηση με το πρόσωπο που φωτογραφίζεται είναι σημαντική επειδή έτσι μπαίνουμε στην ψυχολογία και στο στυλ της φωτογραφίας που θα κάνουμε.

Στην φωτογραφία, όχι μόνο πρέπει να αναγνωρίζεται το πρόσωπο, αλλά και αν είναι δυνατόν να δηλώνεται η ιδιότητα, με κάποιο αντικείμενο σχετικό με αυτό, ή με την εμφάνιση. Για παράδειγμα, ένας ταπετσέρης επίπλων ίσως είναι καλό να εμφανίζεται με σχετικά εργαλεία του αντικειμένου του, στον πάγκο εργασίας του, γιατί όχι και εν ώρα δράσης, ένας οικοδόμος με μια φόρμα και το κράνος ή οτιδήποτε χαρακτηρίζει την ιδιότητά του, από την ενδυμασία έως και την απεικόνιση του περιβάλλοντος χώρου.

Δείτε ενδεικτικά δείγματα φωτογραφίσεων στο portfolio μας